Acryl på sejldug · 50×40 cm

9. station:  Jesus falder tredje gang under korset

Billedet:  Øverst til venstre: De levende klamrer sig med hænder og fødder til livets hjul, som drejer rundt med dem alle. Den døde nederst, knap synlig under den faldne Jesus, viser ved sine foldede hænder, at han ende­lig har fået fred for denne verdens jag. Tingsted kirke på Falster, ca. 1480.

Øverst til højre: Labyrint i Chartres Katedral fra det 12. år­hun­drede. Den er 12 meter i dia­meter og den største af alle kirke­laby­rinter. Den blev i gamle dage kaldt "lieue" - mil - dvs. den påbudte vej. Det menes, at der i midten har været en metal­plade med Theseus og Minotaurus. Det fortælles, at biskopper og kleriker i påske­glæde spillede bold i laby­rinten - den opgående sol er jo et påske­symbol!

Nederst til venstre: Charlie Chaplin på et tandhjul i filmen "Moderne tider".